• Ansiktsbehandling Total

  1430 kr

  Vi starter med en hudanalyse hvor vi vurderer din hud og ditt behov. Deretter rens, peeling og utklemming. Avsluttes med deilig ansikts- og nakkemassasje og tilpasset maske. Behandlingen inkluderer også forming av bryn.

 • Ansiktsbehandling Medium

  1020 kr

  Vi starter med en hudanalyse hvor vi vurderer din hud og ditt behov. Deretter rens, peeling og utklemming. Avsluttes med maske og kort ansikts- og nakkemassasje. Ikke inkludert forming av bryn.

 • Ansiktsbehandling Ekspress

  550 kr

  En kvikk-fiks-behandling for deg med liten tid, men som allikevel ønsker pleie til huden. Rens, peeling og maske.

 • Dyprens

  980 kr

  Passer spesielt for deg med fetere hudtype, blankhet og eventuelt kviser. Fokus på grundig rens, utklemming og å regulere talgproduksjonen. Avsluttes med maske.

 • Ansiktsmassasje

  550 kr

  En deilig og avslappende ansikts- og nakkemassasje som gir huden næring, glød og vitalitet. Bare å nyte!

 • Spesialbehandling ansikt (Matis / Elemis / Voya)

  1680 kr

  Spesialbehandlinger med ekstra aktive ingredienser, som jobber mer i dybden på huden og gir enda synligere resultater. Vi tilpasser behandlingen din hudtype og hudtilstand, for eksempel linjer og rynker, tørrhet, sensitivitet eller behov for oppstramming. Ekstra massasje på armer/hender og hodebunn, i tillegg til ansikt og nakke, gjør behandlingene til en følelse av luksus fra begynnelse til slutt. Kan gjøres som kur med flere behandlinger eller som enkeltbehandling.

 • Øyebehandling (Matis / Elemis / Voya)

  690 kr

  Den tynne, sarte huden rundt øynene er ekstra viktig å ta vare på. Vi tilpasser behandlingen til deg og ditt behov. Ønsker du å gi hele øyepartiet omsorg og pleie, eller har du kanskje et bestemt problem som for eksempel tørrhet, linjer eller mørke ringer og poser? Inkludert rens, massasje og maske. Som regel anbefaler vi en kur med flere behandlinger, i kombinasjon med bruk av riktige hjemmeprodukter.