• Keratin extensions fra SHE (Ring oss for å avtale gratis konsultasjon og prisestimat)

    ? kr

    Passer til deg som ønsker full forlengelse av håret. Håret festes med keratinfester, som er så små at du ikke kjenner dem i hodebunnen. Keratin extensions kan ikke brukes flere ganger, men med riktig pleie kan du ha glede av håret i mellom 4-6 måneder.

  • Tape extensions fra SHE eller Hairtalk (Ring oss for å avtale gratis konsultasjon og prisestimat)

    ? kr

    Full forlengelse av håret eller bare fylle på litt der du føler det trengs? Tape extensions passer til begge deler! En stor fordel med tape extensions er at du kan bruke håret flere ganger. Etter 4-8 uker må du heise opp håret hos oss, for å flytte tyndepunktet og minimere slitasje.

Pris varierer etter behov. Avtal gratis konsultasjon

Pris på hair extensions varierer etter behov og omfang, og kan ikke bestilles på nett eller i Fixit-appen. Ring oss på 62 53 56 50 for å avtale en gratis og uforpliktende konsultasjon. Etter vi har funnet riktig farge og hårtype til deg, setter vi opp time for å gjøre selve extension-behandlingen.

Vanlige spørsmål om hair extensions

- Hva koster det?
Pris kommer an på hva du ønsker å oppnå med håret og lengden/mengden du trenger. For en vanlig forlengelse koster det som oftest mellom 5000-10000 kroner. Kontakt oss for en uforpliktende samtale, så blir vi sammen enige om hva som er det beste fra akkurat deg.

- Sliter extensions på mitt eget hår?
Mange opplever at håret vokser seg sterkere mens de har i extensions. Dette kan være fordi ditt eget hår er mer beskyttet under extensionet. Du må også bruke riktige produkter for at extensionet skal holde seg fint, og dette er produkter som gjør godt for ditt eget hår også.

- Må jeg vaske eller passe på extensionet på noen spesiell måte?
Du må børste håret godt med en naturbørste, og vi anbefaler å sove med en løs flette. Du bør bruke pleieprodukter fra leverandøren, slik at du har full reklamasjonsrett på håret.  Ellers skal håret stelles og kures som normalt. Vi forteller deg mer om dette under konsultasjonen med oss.

- Kan jeg farge håret når jeg har extensions?
Hvis du har tape extensions kan du ikke farge etterveksten. Dette kan ødelegge festene. Vi anbefaler å farge håret samtidig som du skal ta av og heise opp håret. Hvis du har keratin  extensions kan du i mange tilfelle farge etterveksten. Dette finner du og frisøren ut av sammen.