• 2 hull i ørene

  605 kr

  1 hull i hvert øre eller 2 hull i samme øret. Vi tar hull i begge ørene samtidig for at det skal være mest mulig skånsomt. Vi tar ikke mer enn 2 hull i samme øret om gangen. Hvis du er under 16 år må du ha med en foresatt.

 • 1 hull i øret

  340 kr

  For deg som har hull fra før og ønsker en ekstra øredobb Hvis du er under 16 år må du ha med en foresatt.

 • Hull i ørene til barn (5 år +)

  580 kr

  Vi tar hull i begge ørene samtidig for at det skal oppleves mest mulig skånsomt for barnet. Vi anbefaler at barn er i skolealder eller eldre før de får hull i ørene.

Vanlige spørsmål om hull i ørene

- Gjør det vondt?
Det oppleves ulikt fra person til person. Noen sier at det føles litt brennende mens andre sammenligner med et myggstikk. Selve hulltagningen går veldig fort, mye raskere enn en blodprøve. Rett etterpå kan det føles litt varmt og ømt, men det går fort over.

- Hva må jeg må gjøre etter at hullene er tatt?
Det er viktig å rense hullene for å unngå infeksjon. Dette skal du gjøre morgen og kveld i 6 uker. Du skal ikke ta på ørene med urene hender, og helst la de være helt i fred, utenom når du renser de.

Etter 6 uker må du skifte til en vanlig øredobb. Risikoen for å utvikle kontaktallergi er størst det første året. Derfor bør du være ekstra nøye når du skal velge de aller første øredobbene. Vi selger hudvennlige smykker fra Blomdahl Medical Beauty.