• Manikyr med shellac

  890 kr

  Neglene files og formes, og neglebåndene stelles. Hendene mykgjøres med peeling, før vi legger på shellac i den fargen du ønsker. Behandlingen avsluttes med en deilig fuktgivende håndmassasje. (Shellac legges som vanlig lakk, men herdes i UV-lampe som gjør at den tørker med en gang. Gir en flott og glansfull lakk uten riper. Vi lakker ikke "fransk" / hvite tupper.) Obs: kr 130 ekstra for fjerning av shellac hvis du har det fra før.

 • Manikyr

  790 kr

  Neglene files og formes, hendene får et deilig håndbad og neglebåndene stelles. Hendene mykgjøres med peeling, og får tilført fuktighet og pleie i en avslappende og god håndmassasje. Inkluderer blank eller farget lakkering av på negler hvis du ønsker det. (Vi lakker ikke "fransk" / hvite tupper)

 • Shellac

  560 kr

  Neglene files og formes, og vi gjør lett stell av neglebåndene før vi legger på shellac i fargen du ønsker. Shellac legges som vanlig lakk, men herdes i UV-lampe som gjør at den tørker med en gang. Gir en flott og glansfull lakk uten riper. (Vi lakker ikke "fransk" / hvite tupper)

 • Shellac inkludert fjerning

  790 kr

  Samme behandling som Shellac, men også inkludert fjerning av shellac du har på neglene fra før. Hver negl settes inn med produkt som virker i cirka 10 min. Avsluttes med lett filing og en nærende olje.

 • Parafinvoks

  420 kr

  Hendene får en lett massasje før en behagelig varm voks påføres som en maske. Parafinvoksen, som er rik på vitaminer og mineraler, vil etter 20 minutters virketid gi hendene dine rikelig med fuktighet og en silkemyk overflate. Anbefales spesielt ved tørrhet og eksem. Behandlingen kan gjøres alene eller kombineres med en annen behandling, for eksempel manikyr eller ansiktsbehandling.