• Manikyr uten lakk/shellac

  735 kr

  Neglene files og formes, hendene får et deilig håndbad og neglebåndene stelles. Hendene mykgjøres med peeling, og får tilført fuktighet og pleie i en avslappende og god håndmassasje.

 • Manikyr med lakk

  865 kr

  Neglene files og formes, hendene får et deilig håndbad og neglebåndene stelles. Hendene mykgjøres med peeling, og får tilført fuktighet og pleie i en avslappende og god håndmassasje. Behandlingen avsluttes med lakk i ønsket farge.

 • Manikyr med shellac

  970 kr

  Neglene files og formes, og neglebåndene stelles. Hendene mykgjøres med peeling, før vi legger på shellac i den fargen du ønsker. Behandlingen avsluttes med en deilig fuktgivende håndmassasje. (Shellac legges som vanlig lakk, men herdes i UV-lampe som gjør at den tørker med en gang. Gir en flott og glansfull lakk uten riper.) Obs: kr 195 ekstra for fjerning av shellac hvis du har det fra før.

 • Fransk manikyr med vanlig lakk

  970 kr

  Vanlig lakk med hvite tupper, i tillegg til samme behandling som Manikyr.

 • Fransk manikyr med shellac

  1080 kr

  Shellac med hvite tupper, i tillegg til samme behandling som Manikyr.

 • Shellac

  660 kr

  Neglene files og formes, og vi gjør lett stell av neglebåndene før vi legger på shellac i fargen du ønsker. Shellac legges som vanlig lakk, men herdes i UV-lampe som gjør at den tørker med en gang. Gir en flott og glansfull lakk uten riper.

 • Shellac inkludert fjerning

  875 kr

  Samme behandling som Shellac, men også inkludert fjerning av shellac du har på neglene fra før. Vi fjerner kun Shellac fra CND. Hver negl settes inn med produkt som virker i cirka 10 min.

 • Fjerne shellac

  370 kr

  Shellac fjernes, neglene files og smøres inn med en fuktgivende olje. Vi fjerner kun Shellac fra CND.

 • Parafinvoks

  480 kr

  Hendene får en lett massasje før en behagelig varm voks påføres som en maske. Parafinvoksen, som er rik på vitaminer og mineraler, vil etter 20 minutters virketid gi hendene dine rikelig med fuktighet og en silkemyk overflate. Anbefales spesielt ved tørrhet og eksem. Behandlingen kan gjøres alene eller kombineres med en annen behandling, for eksempel manikyr eller ansiktsbehandling.

 • Gelenegler nøytral nytt sett

  1200 kr

  Neglene files og formes, neglebåndene stelles. Vi støper/forlenger neglene med gele og det herdes i Led-lampe. Du bestemmer form, lengde og tykkelse. Vi former og pusser neglene for en fin og jevn finish. Inkluderer blank UV lakkhåndkrem og neglebåndsolje. Anbefaler etterfyll etter 3-4 uker.

 • Etterfyll gelenegler nøytral

  900 kr

  Neglene files og formes, neglebåndene stelles. En del av den gamle geleen fjernes og det fylles på med ny der neglen har vokst ut. Geleen herdes i Led-lampe og vi filer og pusser neglene for en fin og jevn finish. Inkluderer blank UV lakk, håndkrem og neglebåndsolje.

 • Gelenegler farge/fransk nytt sett

  1470 kr

  Neglene files og formes, neglebåndene stelles. Vi støper/forlenger neglene med gele og det herdes i Led-lampe. Du bestemmer form, lengde og tykkelse. Vi former og pusser neglene for en fin og jevn finish. Du kan velge mellom fransk (hvite tupper) eller med farge. Behandlingen avsluttes med håndkrem og neglebåndsolje. Anbefaler etterfyll etter 3-4 uker.

 • Etterfyll gelenegler farge/fransk

  1050 kr

  Neglene files og formes, neglebåndene stelles. En del av den gamle geleen fjernes og det fylles på med ny der neglen har vokst ut. Geleen herdes i Led-lampe og vi filer og pusser neglene for en fin og jevn finish. Du kan velge mellom fransk (hvite tupper) eller med farge. Behandlingen avsluttes med håndkrem og neglebåndsolje.

 • Fjerne gelenegler

  620 kr

  Geleneglene fjernes og dine egne negler files, formes og pusses. Behandlingen avsluttes med håndkrem og neglebåndsolje.