• Priori Peel 14,5%

  775 kr

  En kjemisk overflate-peel som ved hjelp av sine syrer og antioksidanter frisker opp alle hudtyper. Gir forbedret hudstruktur og cellefornyelse, frisk glød, økt fuktighet og volum. Anbefales som kur på 6 behandlinger, 1 gang i uken. Kan også tas som enkeltbehandling.

 • Priori Peel 30%

  885 kr

  En kjemisk overflate-peel som ved hjelp av sine antioksidanter, melkesyre og salisylsyre bedrer linjer og rynker, cellefornyelsen, solskader, urenheter og fuktigheten i huden. Denne behandlingen gir umiddelbar glød og volum, noe som gjør den til den ultimate «partypeel». Anbefales som kur på 6 behandlinger, 1 gang i uken. Kan også tas som enkeltbehandling.

 • Skinbetter Science Peel 30%

  930 kr

  En effektiv høyteknologisk peel-behandling med innhold av melkesyre, glycolsyre, salisylsyre og en patentert a-vitamin formel. Bedrer milde solskader, aldringstegn, urenheter og ugjevn hudtone. Huden får økt fuktighet, glød og utstråling. Hjemmeprodukter må brukes i minimum 2 uker før behandling. Best resultat oppnås ved kur på 6 ganger, 1 gang i uken.

 • Skinbetter Science Peel 50%

  1450 kr

  En effektiv høyteknologisk peel-behandling med innhold av melkesyre, glykolsyre, salisylsyre og en patentert a-vitamin formel. Gir synlige resultater på linjer og rynker, pigmentering, grov hud, porer, akne og urenheter. Huden får økt spenst, volum og glød. Hjemmeprodukter må brukes i minimum 2 uker før behandling. Best resultat oppnås ved kur på 6 ganger, 1 gang i måneden.

 • Krystallsliping

  795 kr

  Ved hjelp av pulveriserte krystaller og et vakumsug forbedres arr, pigmentering, linjer og grove porer. Blod- og lymfesirkulasjonen blir stimulert, noe som gir en positiv effekt på økt talgproduksjon og sorte prikker. Døde hudceller fjernes så huden blir ekstra mottagelig for hudpleieprodukter. Gir super glød! Anbefales som kur på 6-8 ganger, men kan også tas som enkeltbehandling og i kombinasjon med andre ansiktsbehandlinger. Avsluttes med maske.