• Foliestriper helt hode

  fra 2700 kr

  Passer fint både for deg som ønsker tynne striper og et naturlig uttrykk, og for deg som ønsker mer markerte striper. Behandlingen avsluttes med lett tørk.

 • Foliestriper helt hode og klipp

  fra 3200 kr

  Passer fint både for deg som ønsker tynne striper og et naturlig uttrykk, og for deg som ønsker mer markerte striper. Behandlingen er inkludert hårklipp.

 • Foliestriper ettervekst

  fra 2085 kr

  Foliestriper på ettervekst. Passer fint både for deg som ønsker tynne striper og et naturlig uttrykk, og for deg som ønsker mer markerte striper. Behandlingen avsluttes med lett tørk.

 • Foliestriper ettervekst og klipp

  fra 2585 kr

  Foliestriper på ettervekst. Passer fint både for deg som ønsker tynne striper og et naturlig uttrykk, og for deg som ønsker mer markerte striper. Behandlingen er inkludert hårklipp.

 • Hettestriper

  fra 1985 kr

  Vi bruker en gummihette og trekker ut det håret som skal stripes med en heklenål. Denne teknikken brukes mest på kortere hår. Passer fint til deg som ønsker et naturlig fargespill. Behandlingen avsluttes med lett tørk.

 • Hettestriper og klipp

  fra 2435 kr

  Vi bruker en gummihette og trekker ut det håret som skal stripes med en heklenål. Denne teknikken brukes mest på kortere hår. Passer fint til deg som ønsker et naturlig fargespill. Behandlingen er inkludert hårklipp.

 • Hettestriper ettervekst

  fra 1475 kr

  Hettestriper på ettervekst. Vi bruker en gummihette og trekker ut det håret som skal stripes med en heklenål. Denne teknikken brukes mest på kortere hår. Passer fint til deg som ønsker et naturlig fargespill. Behandlingen avsluttes med lett tørk.

 • Hettestriper ettervekst og klipp

  fra 2485 kr

  Hettestriper på ettervekst. Vi bruker en gummihette og trekker ut det håret som skal stripes med en heklenål. Denne teknikken brukes mest på kortere hår. Passer fint til deg som ønsker et naturlig fargespill. Behandlingen er inkludert hårklipp.

 • Balayage/Foilayage

  fra 3055 kr

  Balayage passer for deg som ønsker en naturlig farge, med soft overgang mellom lyst og mørkt. Fargen og pensles på med frihånd og uten folie. Målet er å la din egen naturlige farge komme mer frem enn med vanlige striper. Foilayage er en kombinasjon av teknikkene fra foliestriper og balayage, som gir større nyanseforskjeller, mer spill og tydeligere overganger.

Pris varierer etter behov. Avtal gratis konsultasjon

Prisen på disse behandlingene varierer etter dine ønsker og behov. Hvis du ønsker en mer nøyaktig pris på forhånd, ring oss gjerne på 62 53 56 50 for å avtale en gratis og uforpliktende konsultasjon.