• Vipper og bryn farging og forming

  675 kr

  Fremhever lengden og fyldigheten på vippene, og brynene blir mer definert. Hvis du bruker maskara blir resultatet ekstra flott når vippene er farget. Vi gjør formingen gjennom voksing og napping. Gir strålende øyne og et løft til hele ansiktet! Holdbarhet 4-6 uker.

 • Bryn farging og forming

  460 kr

  Vi farger og farger brynene tilpasset din ansiktsform og dine ønsker. Gir mer definerte bryn og fremhever øynene. Formingen av brynene gjør vi med voks og napping. Holdbarhet 4-6 uker.

 • Vippeløft med farge

  1265 kr

  Gir vippene fantastisk løft og bøy uten å påføre slitasje som ved extension og vippetang. Farging av vippene fremhever lengde og fyldighet, og gir et ekstra godt grunnlag for deg som bruker maskara. Inkludert en økologisk kur som styrker vippene med næring, keratin og silkeproteiner. Holdbarhet 6-8 uker. Viktig før og etter: Unngå maskara samme dag og vann/fuktighet i 24 timer etter behandlingen.

 • Bryn forming

  245 kr

  Vi former brynene tilpasset din ansiktsform og dine ønsker. Gir mer definerte bryn og fremhever øynene. Formingen av brynene gjør vi med voks og napping. Holdbarhet 4-6 uker.

 • Vipper farging

  460 kr

  Vippene farges fra innerst til ytterst. Fargen fremhever vippenes lengde og fyldighet. Gir et ekstra godt grunnlag for deg som bruker maskara. Dine øyne vil stråle! Holdbarhet 4-6 uker.

 • Brynslaminering med farge

  865 kr

  Passer for deg som ønsker fyldigere og perfekt børstede bryn. En brynstyling som holder i 4-6 uker. Lamineringen løfter øyenbrynshårene dine til den riktige retning, slik at du får et naturlig resultat med mer volum og fylde. Brynene farges og formes, og vi avslutter behandlingen med Keratin mascara, som gir fukt og næring samt styrker brynene. Det anbefales hjemmebruk av mascaraen for de som ønsker å ivareta brynene på best mulig måte. Viktig etterbehandling: Unngå vann/ fuktighet i 24 timer etter behandlingen.

 • Vippeløft og brynslaminering med farge

  1725 kr

  Dette er samme behandling som Vippeløft med farge og Brynslaminering med farge, men satt sammen til en pakke.