NYtt navn

20. oktober 2020 bytter Perry Hamar navn til NY frisør og velvære.

Vi startet prosessen med å fornye oss for et drøyt år siden. Vi ville oppdatere vår visuelle identitet, og kontaktet kommunikasjonsbyrået ANTI sin avdeling i Hamar for å hjelpe oss.

Etter grundig vurdering valgte vi også å utvikle et nytt navn og en merkevare vi eier selv. De offisielle rettighetene til Perry-navnet er knyttet til salongene i Oslo.

ANTI er kjent for sterke og modige konsepter, og vi er veldig fornøyd med resultatet! En sentral del av identiteten er 365 forskjellige NY-logoer, som symboliserer de små og store forandringene du føler etter et besøk hos oss.

Det er mange måter å være NY på

  • Nyklipt
  • Ny sveis eller samme sveis på nytt
  • Ny energi til hud og kropp etter en ansiktsbehandling eller kroppsbehandlling
  • Nyfargede vipper og bryn
  • Ny shampo med ny lukt
  • Nystelte hender og føtter

Føl deg ny. Velkommen til NY!

Stolt historie

Perry Hamar ble startet av Perry Wangsmo i 1958. Senere åpnet han flere andre salonger, blant annet i Oslo, Elverum og i Moelv. Perry var en pioner i norsk frisørbransje.

I 1967 åpnet vi hudpleie- og fotpleiesalong. Siden det har vi vært et ledende fagmiljø i Innlandet innen både frisør og velvære.

Christin Mjåseth har vært daglig leder i Hamar siden 1977 og eneeier siden i 2003. I dag driver hun salongen sammen med sitt lederteam: Marit Jensvoll Bjerkelund og Caroline Gimse (faglige ledere Frisør), Gro Birgit Lund (faglig leder Hudpleie) og Anne Marte Narmo (faglig leder Fotpleie).

Arven etter Perry vil være med oss videre. Vi er stolte av historien og gleder oss til fortsettelsen!