Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å samle inn anonym statistikk om de som besøker nynyny.no. For eksempel hvor mange som besøker forskjellige sider og hvor lenge besøket varer. Formålet med dette er å forbedre nettsidene basert på innsikt i hvordan de blir brukt.

Facebook Pixel

Vi bruker Facebook Pixel for å kunne gi deg tilpassede og relevante annonser for NY på Facebook og Instagram. Dette er informasjonskapsler som gir Facebook informasjon om dine besøk på nynyny.no, for eksempel hvilke sider du har besøkt og når du har besøkt dem.

Fixit

Fixit, vår systemleverandør for timebestilling og drift har en egen personvernerklæring om kundekommunikasjon og markedsføring. Her er utdrag fra punkt 3: Hvordan vi benytter dine opplysninger:

"I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil salongen du har bestilt time hos kunne sende deg tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som salongen mener er relevant for deg. For eksempel kan slik kommunikasjon sendes på SMS, e-post eller i andre digitale kanaler, som Facebook, Instagram etc."