Tiltakene for smittevern gjør at besøket ditt hos oss er litt annerledes enn vanlig. Utover god avstand og nøye hygiene er dette de viktigste forskjellene:

  • I perioder hvor smittetrykket i Hamar er høyt bruker alle ansatte munnbind. Våre hudterapeuter bruker alltid munnbind ved ansiktsbehandlinger, også i normale tider uten koronavirus.
  • Vi kan dessverre ikke tilby deg lesestoff, men du er velkommen til å ta med selv. I perioder kan det også hende at vi ikke kan servere kaffe og drikke.
  • Du kan bruke mobiltelefon mens du er hos oss, men da må du desinfiseres den med antibac ved inngangen når du kommer.

Under kan du lese mer om våre tiltak, og hvordan du kan hjelpe oss å skape en TRYGG SALONG.

Hva gjør vi?

Avstand

Det er god avstand mellom kunder og ansatte, både i salongen og i venteområdene. Vi har utvidede åpningstider og er færre ansatte på jobb samtidig.

God og hyppig rengjøring

Salongen blir rengjort løpende i henhold folkehelseinstituttet sine retningslinjer. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater. Vi desinfiserer frisørstoler og behandlingsbenker mellom hver kunde.

Kunnskap om smittevern

Våre ansatte er kurset i smittevern og følger alle retningslinjer fra helsemyndighetene. Siden starten av situasjonen med koronavirus har vi hatt tett dialog med både kommunelegen og Frisør- og velværeforbundet.

Vi tar et hygienetillegg på 50 kroner for å dekke kostnadene knyttet til smittevern og kontinuerlig rengjøring av salongen.

Hva kan du gjøre?

Kom frisk

Hvis du er syk eller har symptomer må du avbestille timen. Ring  oss på 62 53 56 50, logg deg inn på Fixit.no eller bruk Fixit-appen. Kontakt oss hvis det er vanskelig å finne time etter du har blitt frisk igjen, så hjelper vi deg med å finne en ny tid så raskt som mulig.

God håndhygiene

Desinfiser hendene med antibac når du kommer. Vi har en dispenser stående ved inngangen.

Kom presis

Hvis du kommer presis til timen og ikke lenge før, hjelper du oss å begrense antall personer i lokalet.


Takk for at du hjelper oss å skape en TRYGG SALONG! Vi gleder oss til å se deg!